Speurtocht Helmond

Een actieve speurtocht in Helmond, doe je mee?

Sportstuif Helmond heeft in Helmond een speurtocht uitgezet! Een looproute langs allerlei bekende plekken en je gaat tijdens de speurtocht actieve opdrachten uitvoeren! Hoe leuk is het om samen met je vriendjes/vriendinnetjes of je familie deze tocht door Helmond te doen!

Sportieve buitenschoolse kinderopvang Sportstuif Helmond wil graag bijdragen aan een gezonde en actieve leefstijl van de inwoners in Helmond. Daarnaast vinden wij het belangrijk om in deze Corona-periode tijd met elkaar en tijd in de buitenlucht door te brengen!

Kijk onder aan de pagina voor de route. Klik op de afbeelding en je krijgt de volledige route te zien. Op de route staan nummers, dit is de volgorde van de route. Het startpunt is bij de ingang van Sportstuif Helmond.  

Opdrachten tijdens de speurtocht

Tijdens de speurtocht vind je kaarten van Sportstuif met daarop de opdracht die je kan uitvoeren. Het zijn sportieve opdrachten zodat je lekker in beweging bent! Op elke kaart van de opdracht staat ook een letter. Uiteindelijk kun je met alle letters van alle opdrachten een woord maken. Weet jij welk woord je kan maken? Het zijn in het totaal 10 letters!

Opdrachten na de Speurtocht 

Heb jij de speurtocht gelopen en weet jij al welke oefeningen jij gedaan hebt? Laat het ons zien d.m.v. een filmpje of foto! Deze kun je sturen naar de facebookpagina van Sportstuif of de sport- en spelactiviteiten groep. Je kan het ons ook laten weten door een appje te sturen naar Sportstuif Helmond: 06- 33567562

Wanneer kun je deze speurtocht doen?
De speurtocht kun je lopen vanaf vrijdag 22 januari tot en met zondag 21 februari. 

Tip:
Mist er op de route een opdrachtkaart of kan je hem niet vinden? Neem dan direct contact op via 06- 33567562

COVID-19:
Let op! We houden rekening met de verscherpte coronamaatregelen. Houd er rekening mee dat de veilige afstand regel 1,5 meter en verbod op groepsvorming boven de 2 volwassen (kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee), ook tijdens de speurtocht buiten geldt.

Speurtocht Helmond

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
22-02-2021 09:00 tot 20:30 uur

Contact

Sportstuif Helmond

Luc Seelen

Braakse Bosdijk 1A
5703 HZ Helmond

 

Downloads

Plattegrond Speurtocht