Peutergym

Sportstuif Helmond de Braak biedt op de woensdagochtenden peutergym aan voor ouders/verzorgers en hun peuters van 2 en 3 jaar! Beweeg je mee in de buitenlucht?

Peutergym is een beweegactiviteit waarin allerlei grondvormen van bewegen aan bod komen, zoals rollen, duikelen, gooien, vangen, springen, rennen en balanceren. Deze grondvormen van bewegen, verwerkt in een speelse, muzikale beweegles, dragen bij aan de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek, het zelfvertrouwen, het leren samen spelen en de kinderen ervaren hoe het is om met leeftijdsgenoten buiten te spelen. Ben je enthousiast en wil je meedoen, meld je nu aan! Onderaan de pagina vind je het inschrijfformulier. 

Let op, (gast)ouders/verzorgers dienen aanwezig te blijven tijdens de activiteit! 

Locatie: Sportstuif Helmond de Braak, gevestigd bij OEC, Braakse Bosdijk 1a.
Het vindt plaats op een grasveld. Bij slechtweer wijken we uit naar binnen. 

Datum: Het is een traject van 8 weken. Na deze 8 weken volgen er weer nieuwe trajecten van 8 weken. 8 weken:  woensdag 17 november, woensdag 24 november, woensdag 1 december, woensdag 8 december, woensdag 15 december, woensdag 22 december, woensdag 12 januari, woensdag 19 januari. 

De aanmelding geldt voor acht lessen.

Tijd: 10.15 – 11.00 uur 

Prijs: € 8,00 per periode.

Benodigdheden: Doe gemakkelijke kleding aan waarin je kan bewegen. Check van te voren het weerbericht en kleed je op eventuele kou. 

 

Peutergym

Prijs: € 8,00
Leeftijd: 2 en 3 jaar
Doelgroep: Peuters
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
19-01-2022 10:15 tot 11:00 uur Sportstuif Helmond de Braak
Braakse Bosdijk 1 a
5703 HZ Helmond

Contact

Sportstuif Helmond de Braak

Luc Seelen

Braakse Bosdijk 1a
5703 HZ Helmond