Crazy 88  Boxtel

Hoi allemaal,

Wat leuk dat jullie op de informatie pagina zijn voor de Crazy 88 van Sportstuif. 
Kinderopvang BSO Sportstuif organiseert leuke, sportieve activiteiten die iedereen kan doen op het moment dat er tijd of zin voor is! Geheel vrijblijvend dus. 

Jullie zijn nu op de pagina van de Crazy 88. Een spel waarbij je normaal gesproken 88 knotsgekke opdrachten moet uitvoeren en hiervan foto's of filmpjes moet maken. Wij gaan het net iets anders doen! 

Opdracht 1:

Download (onderaan deze pagina) de Crazy 88 spelkaart. Op deze kaart staan 15 opdrachten die jij kan uitvoeren samen met je vader, moeder, broers, zussen of vrienden in de gemeente Best. Maak van elke opdracht een leuke foto en bewaar deze goed voor opdracht 2! 
Let op: Iedere opdracht staat voor één foto. Je mag dus niet 2 opdrachten in één foto nemen. 

Opdracht 2: 

Is het jou gelukt alle foto's te maken? Maak een mooie collage van alle opdrachten (15 foto's). Je mag hier creatief zijn; Print alles uit en knutsel iets moois, of download een app en ontwerp jouw gaafste collage met alle foto's. 
Deel je collage via de Facebookpagina en/of via info@sportstuif.nl. Laat dan ook je gegevens achter :
- Naam
- Leeftijd
- Basisschool
- Adres

Hebben wij de collage en de contactgegevens binnen? Dan komen we persoonlijk langs om een Sportstuif pakketje te geven aan de deelnemers! Benieuwd wat er in zit, doe mee! 


Succes allemaal en veel plezier. 

Foto Album

Foto bij Crazy 88  Boxtel